## **24-25 GDDS Bell Schedule**

**1st** 8:15-9:11 (56 min)

**2nd** 9:14-10:04 (50 min)

**3rd** 10:07-10:57 (50 min)

## 4th

B Lunch (6/7th Grades)	C Lunch (7/8th Grades)	A Lunch (High School)
<b>Class</b> : 11:00-11:57	<b>Class</b> : 11:00-11:57	Flex: 11:00-11:30
<b>Lunch</b> : 12:00-12:30	Flex: 12:00-12:30	<b>Lunch</b> : 11:30-12:00
Flex: 12:30-1:00	<b>Lunch</b> : 12:30-1:00	Class: 12:03-1:00

**5th** 1:03-1:53 (50 min)

**6th** 1:56-2:46 (50 min)

**7th** 2:49-3:45 7th (56 min)